Concept & Creatie

MajorStudiosTransparent
Afgelopen 6 maanden ben ik samen met nog 5 anderen bezig geweest met het semester Concept & Creatie wat ze op Windesheim geven. Tijdens dit semester mocht ik een concept bedenken en uiteindelijk ontwikkelen. We werden hierin helemaal vrij gegeven. We konden dus bedenken wat we wilden.

We moesten honderd ideeën verzinnen. Uit die honderd ideeën moesten we twee ideeën kiezen en die uitwerken tot concepten. Die concepten moesten we presenteren voor een jury van investeerders en die mocht aangeven welk idee ze het beste vonden. Dat idee mochten wij gaan ontwikkelen. Tijdens het bedenken van de ideeën kwamen we op onze bedrijfsnaam Major Studios.

Wat wij uiteindelijk hebben ontwikkeld is een school platform voor basisschoolleerlingen. Op dit school platform kunnen leerlingen, nadat ze zijn ingelogd, op spelende wijze vragen beantwoorden en wordt dit opgeslagen op hun account.Leraren kunnen de voortgang van een leerling bewaken en kunnen opdrachten maken en uitwisselen tussen leraren van andere basisscholen. Er is dus ook een database beschikbaar van opdrachten.

In de 6 maanden die we hadden voor het project is het niet gelukt het tot een werkende live versie te realiseren. Maar….Wij als projectgroep willen er wel mee verder en hebben dus ook al samen een aantal keer overleg gehad om ermee door te gaan.

Als jij geïnteresseerd bent in de voortgang of als je nog vragen hebt stel ze gerust door me te bellen of een bericht te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.