Nieuw schooljaar en een nieuwe uitdaging

Na de zomervakantie ben ik weer verder gegaan op Windesheim. Dit schooljaar wordt mijn laatste jaar. Na dit jaar zal ik mijn bachelordiploma HBO-ICT behaald hebben en mag ik mezelf Bachelor of Science noemen. Maar nu eerst over het semester wat ik nu volg.

Nieuw semester, Entrepreneurship

Dit semester volg ik de minor Entrepreneurship. Tijdens deze minor start ik samen met 2 andere studenten een eigen onderneming en mag ik alle ervaringen opdoen bij het starten van een bedrijf.
Waaronder ook het maken van een Business Plan, het uitzoeken waar onze waarde propositie in ligt en het doen van marktonderzoek.
Op het moment zijn wij heel druk bezig met het onderzoeken van ons bedrijfsidee en het interviewen en bevragen van mensen met kennis.

Wij willen met ons bedrijfsidee de doolhof van alle subsidies die in Nederland worden verstrekt overzichtelijker gaan maken. Hoe we dat gaan doen en wie daar baat bij hebben is wat wij de komende weken gaan uitzoeken en mee gaan experimenteren. Wij hopen hiermee een sterk product en dienst in de markt te zetten waarbij het voor bedrijven in Nederland makkelijker wordt om subsidies te vinden en uiteindelijk ook verkrijgen.

Benieuwd naar hoe het gaat en of jij ons misschien kunt helpen. Laat het mij gerust weten door een mail te sturen op rick.vaarkamp@windesheim.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.